loader image
Átlátható, rugalmasan kezelhető, megbízható

Veeam adatbiztonsági és adatmigrációs megoldások nagyvállalatok számára

Veeam nagyvállalatoknak

Komplex nagyvállalati adattárolás

A nagyvállalatok által kezelt adathalmaz drasztikusan megnőtt az évek folyamán. Nem csupán a kezelt adatok mennyisége jelent óriási kihívást, hanem az is, hogy ezek szétszórtan helyezkednek el: van amelyik fizikai adathordozón, más adat csak egy céges laptopon van meg, egyes adatokat a központi szerveren, míg van, amit már csak a modern felhőszolgáltatók nyújtotta tárhelyek egyikén találhatunk meg.

Van ahol, egyszerűen nincs is lehetőség ezt a “felaprózódást” felszámolni: sok alkalmazásnak, céges munkafolyamatnak olyan követelményei vannak, amelyekhez szükségesek a hibrid adattárolási modellek. Ráadásul az elterjedt távmunka miatt is ma már elképzelhetetlenné válik egy tisztán a telephelyen fenntartott, lokális adattárolási infrastruktúra.

Elavult biztonsági rendszerek

Sok nagyvállalatnál rendelkeznek valamilyen típusú adatmentési, adatbiztonsági megoldással, jobb esetben valamilyen automatizmussal is. Azonban az elavult szoftverek csak a virtuális, hibrid és több-felhős környezetekben nem tudnak konzisztens védelmet jelenteni. Az adatok egy része biztosan veszélybe kerül, és sokszor csak akkor derül ki mekkora rés tátong a vállalat adatpajzsán, mikor bekövetkezik egy adatvesztési incidens.

További problémát jelent a nagyvállalatoknak kiberbűnözők ténykedése. Az elterjedt zsarolóvírus támadások miatt már nem jelent teljes védelmet egy végpontvédelmi megoldás telepítése. Olyan átfogó biztonsági mentési megoldásra van szüksége a vállalkozásoknak, mellyel szavatolhatjuk az adatok vírusmentességét és a teljes életciklusuk alatti maximális biztonságát.

Veeam nagyvállalatoknak
Videó lejátszása

Modern adatbiztonság a Veeam segítségével

A Veeam modern biztonsági mentéseivel és migrációs eszközeivel fenntarthatjuk a hibrid adattárolás rugalmasságának és kényelmét, miközben megfelelhetünk a legszigorúbb adatbiztonsági követelményeknek is.

Veeam Availablity Suite

Veeam Availability Suite

A Veeam Availability Suite – a Veeam zászlóshajója, a gyártó legmodernebb biztonsági megoldásait tartalmazza annak érdekében, hogy a vállalata üzleti hatékonysága ne szenvedjen csorbát.

Segítségével nem csupán piacvezető, automatizált biztonsági mentési és helyreállítási rendszerhez férhet hozzá, hanem intelligensen rendszerezheti adatait, egyetlen, központi felület segítségével irányíthat és elemezhet virtuális, felhő és fizikai IT-környezetekben egyaránt. A Veeam Availability Suite segítségével folyamatos adatelérhetőség biztosítható, ezért szokás Availability megoldásként is hívni.

A Veeam Availability Suite két komplex modul segítségével biztosít átfogó megoldást:

Veeam Backup & Replication

Korszerűsítse adatvédelmét és felejtse el az adatvesztésből eredő leállásokat a Veeam Backup & Replication-nak köszönhetően. A Veeam ezen 4 az 1-ben modulja ötvözi a biztonsági mentéseket a másolatokkal, tárolási pillanatképekkel és egy folyamatos adatvédelmet biztosító eszközzel (CDP).

Vállalkozása gyorsabb, rugalmasabb adathelyreállítási és -megőrzési lehetőségeket érhet el, és áthatolhatatlan ransomware-védelemre tehet szert. Hatékonyan kezelheti a biztonsági mentéseket, csökkentheti költségeit és magabiztosan teljesítheti üzleti céljait.

Veeam Backup and Replication

Veeam ONE

A Veeam ONE, a Veeam Availability Suite szerves részeként átfogó monitoring és jelentéskészítő megoldást kínál a biztonsági mentésekhez. Támogatja a virtuális és fizikai környezeteket, és többek közt a VMware, Hyper-V és a Nutanix AHV technológiáit is. A teljesen interaktív eszköztár segítségével, mely rendelkezésünkre áll, automatizálhatjuk a folyamatokat, a diagnosztikát és a rendszeres jelentések elkészítését.

A Veeam One segítségével nem csupán teljes kontroll alatt tarthatjuk adataink biztonságát, hanem költségeket takaríthatunk meg azáltal, hogy proaktív módon, a problémákat azelőtt észlelhetjük, mielőtt azok bekövetkeznének.

Veeam One
Támogatott Veeam hardver- és platform gyártók Veeam

Adatbiztonság teljes spektrumon

A Veeam Availability Suite olyan adatbiztonsági szoftver, mely hardver és platform független. Rendelkezzen vállalkozása bármilyen IT-infrastruktúrával, a Veeam segítségével szavatolhatja az adatok maximális biztonságát.

A Veeam Availability Suite funkciók széles tárházát biztosítja

Megbízható mentések Veeam

Megbízható mentések

Készítsen villámgyorsan, többszörösen ellenőrzött biztonsági mentést minden kulcsfontosságú adatáról és felejtse el az adatvesztés kockázatát örökre.

Adatok a felhőben Veeam

Adatok a felhőben

Migrálja adatait biztonságosan a felhőbe, vagy állítsa helyre adatait egy katasztrófa esetén (DR) a felhőszolgáltatónál tárolt biztonsági mentésekből.

Kapacitás tervezés Veeam

Kapacitás tervezés

Többé nem kell találgatnia jövőbeli infrastruktúra-igényét illetően. A Veeam rendszereivel pontosan előrejelezheti azt, így megtervezheti adattároló beszerzéseit.

Sokrétű felhasználás Veeam

Sokrétű felhasználás

Használja fel az elkészült biztonsági mentéseit többféleképpen. Elemezze azokat, hajtson végre segítségükkel fejlesztéseket és teszteljen maximális adatbiztonság mellett.

Gyors helyreállítás Veeam

Gyors helyreállítás

Legyen szó pár fájlról vagy nagyobb adatállományról - villámgyorsan állíthatja vissza azokat, ráadásul számtalan visszaállítási lehetőséget tarthat kézben.

veeam-Adathordozhatóság

Megfizethető skálázhatóság

Tartsa kézben a költségeket a Veeam megoldásaival. Bővítse növekvő igényei szerint a lincencei számát, fizessen csak azért, amit valóban használ.

Biztonsagi másolatok Veeam

Biztonsági másolatok

Készüljön fel az elkerülhetetlenre. Informatikai katasztrófák bármelyik céggel megeshetnek. Az ilyen esetekre tartogatott biztonsági mentéssekkel ezt is átvészelheti.

Elemzések és jelentések Veeam

Elemzések és jelentések

A valós idejű folyamatokat megjelenítő, átláthatóságot biztosító kezelőfelület segítségével a nap 24 órájában nyomon követheti rendszerei integritását.

Beépített biztonság Veeam

Beépített biztonság

Ransomware-mentes biztonsági másolatok révén egyszerűen szigetelheti el a kulcsfontosságú adatait a számítógépes fenyegetések kereszttüzéből.

Intelligens automatizálás Veeam

Intelligens automatizálás

Felejtse el a manuális rendszerfelügyeleti feladatokat, automatizálja adatbiztonsági rendszereit az időhatékonyság és költségmegtakarítás érdekében.

Jogszabályi megfelelés Veeam

Jogszabályi megfelelés

Feleljen meg könnyedén a jogszabályi előírásoknak azáltal, hogy biztosítja az adatok hosszútávú megőrzését és a rosszindulatú támadásoktól való védettségét.

Intelligens automatizálás Veeam

Proaktív riasztások

Proaktív módon mérsékelje az IT-környezetét fenyegető lehetséges veszélyeket és lépjen közbe mielőtt azok valós problémákká válnának.

Veeam árajánlatkérés

Felkeltettük érdeklődését? Vegye fel velünk a kapcsolatot!